2011 m. gruodžio 28 d., trečiadienis

05:50, kava ir aš


Dabar yra 05:50 ryte. Su palengvėjimu galiu eiti numigti kadangi tyloje ramybėje bendrabutyje su daug daug daug kavos ir jau susigulėjusiu skrandyje kebabu ir 2 balandėliais sugebėjau išmokti 6,5/14 seminarų temas pagal visus programos punktelius, o iš tiesų mokytis pradėjau apie 10 vakaro. Tai šen tai ten palandžiodama internete -  pertraukytės.


kadangi po 6 valandų miego žadu susitikti su kursioke ir apsikeisti žiniomis, manau bus dar geriau ir sparčiau viskas. tada vakare liks paskaitų medžiaga, saldžios kelios valandos miego, pasikartojimas ir egzaminas. :)

Gal nėra taip jau viskas blogai. Kaip literatūra teigia - vidinė motyvacija skatina geriau pasirodyto ir pasiekti geresnių rezultatų, o taip pat  dėdės Weiner teigimu sėkmė taip pat priklauso nuo žmogaus supratimo ir priskyrimo ar ją lemti turi vidiniai ar išoriniai veiksniai. Žinoma, vidiniai labiau motyvuoja ir skatina, bei leidžia pasitikėti ir tikėti, o jei dar kontroliuojami tai visai pasaka :)

Tad persijungiu į tokį supratimą ir bandysiu gerai pasirodyti.

Beje, naktimis mokytis man nėra kažkokia kančia ar kas, o priešingai -  geriausias dalykas pasaulyje, tad mokslas naktį, tyloje, kai visi miega man yra tikra pasaka. :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą