2012 m. birželio 13 d., trečiadienis

Kas laimėjo?

Kas keliauja į SŪPYNES? Taip. :)

Niekada man nesisekdavo jokiose loterijose, burtų traukimuose ir panašiai. Bandydavau dar kažkiek, o vėliau tiesiog nustojau, nes jei jau nesiseka tai kam ir bebandyti. Be to susidariusi nuomonė, kad visos tos loterijos tėra būdas privilioti ir apgaulės. Tuo labiau internete - čia dar slidžiau. Žodžiu, vertinimas skeptiškas.

Dar sako - visur yra išimčių. Štai vakar kažkaip perėjau savo skeptiškumus visus, kartais pasiduodu konformizmui savotiškam ir sužaidžiu vieną kitą "like, share, win" tipo FB loteriją. Šį kartą kambariokė numetė užklausą iš LABAS puslapio, susidomėjau - ne tik "like ir share", bet ir paveikti yra ką - išsididinus Lietuvos žemėlapy susirasti tag'ą, kuris nurodo bilietą. Pradėjau knistis po tą žemėlapį - nieko. Nusprendžiau - neverta, bet vėliau, vakare vėl pabandžiau ir... galiausiai radau. 2 bilietus. Woohoo! Klykėm kaip mažvaikės, šokinėjom. Va taip būna kai gaila pinigų, o laimi tai ko nori.

Paniški priepuoliai 4AM - parašyk kursinį  ir pasiruošk
 neuropsichologijos egzaminui per naktį
Taigi dabar pakuojama gera nuotaika, svarstoma ką imti, ko ne, ir kiek imti, kaip spėti atlikti susikaupusius darbus ir panašius klausimus, kuriuos iš savaitgalio reikia kažkur perstumti. Patinka man taip :)
Žinoma, ne viskas - kursinis ir vienas egzaminas. Bet kam tai rūpi? Ne karo metai juk :D

Tiesiog laiminga. :)

Aišku būčiau dar laimingesnė, tačiau kartais gyvenime nutinka taip, kaip neįsakysi, bet čia kita kalba ir apie tai gal kada nors. Arba niekada.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą