2012 m. vasario 11 d., šeštadienis

Naktinis.

Po vakar baliuko šiandien buvo ne įtin sveika diena. Žinoma, nebuvo baisių pasekmių, bet kažkoks silpnumas tai nedavė ramybės, o jau nekalbu apie miego stokos padarinius.

Iš tiesų aš nė nenorėjau  keliauti su kambariokėm. Jos tarpusavy juk "best friend", o ir visa velniava su "ką apsirengti?" mane nerviškai veikia. Mergina juk esu. Bet... įkalbėjo. Nesu kompanijos siela - tyliu dažnai, nedemonstratyviai, kaip kai kurie, kad į juos dėmesį kreiptų, bet natūraliai -  nežinau jokių populiarių bajeriukų ar dar ką.

Tai gi teko groti gitara. Pirmą kartą iš širdies tampiau stygas ir traukiau dainas, ko prie kitų nedarau. Ech... Alkoholis drąsos suteikia. Smagu buvo. O kas po to - nežinau - dingau kitur. O ryte... iš karto į seminarą. Sunku kai miego norisi. Bent ja vėliau dušas atgaivina kaip reikalas :)

Smagiausia, kad vakare grįžusi namo užsukau pas klasioką - damn jis pasidarė žiauriai mielas. Nežinau ar pilnatis veikia ar dar kas, bet... negalėjau jo neapkabinti daug kartų ir n kartų pabučiuoti į skruostą, lūpas ar kaklą. Seni geri laikai...  Kažkaip nepaleidžia iki šiol. Friends with benefits. Ne kitaip. :) Žinoma, dar peržiūrėjome krūvą "Misfits" serijų, sugraužėm picą, daug kavos ir arbatos. Man smagu su juo :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą