2012 m. vasario 18 d., šeštadienis

NeSekasi.

Va tai tau kaip būna.

Nebedraugauju su IT.

Turiu problemų su paskyrom, tiksliau Google. Turiu 2 acc. Senajame siejami šis blog'as ir youtube, keletas kitų puslapukų, o naujasis buvo reikalingas studijoms, tiklsiau, pavadinimas oficialesnis ir... juo jau sienamas G+ ir studijos. Va ir iškyta bėdos bendrinant informaciją, kai iš yputube noriu ką nors padalinti G+'se. Nes mat acc tai skirtingi, sako, ne ne - kurk tokį naują G+ acc, kurį sietum su youtube ir paštu. Kuo toliau tuo labiau nervina tas junginėjimas. Įtariu dar vėliau bus blogiau.

Toliau - išmetė iš Linkomanijos. Net nežinau už ką. Ateini vieną dieną nabagas žmogus kokio filmo atsisiųsti ir tau bac kaip maišu per veidą -  "Vartotojas yra panaikintas. Tikriausiai nusižengėte taisyklėms...". Ech.. ir taipo neaišku kokioms. Paprasta moteriškėlė, ne programerė kokia ar ten dar kas ir štai tau. Nesekasi.

The third one: sugebėjau savo e-banką užsiblokuoti. Vat tau ir reikalavimai keistis vis prisijungimo duomenis. Pamiršau aš juos ir bac - pirmadienį keliausiu į banką.

Beje artėja mano 5000-asis tweet'as va šičia. Ta proga gal reiktų kaip nors originaliai pažymėti. :) Kolkas neturiu idėjų, bet turiu +- 2 savaites.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą