2011 m. rugpjūčio 24 d., trečiadienis

Ilgas, piktas ir gauruotas

Bus labai daug kalbų apie "žemiau bambos aukščiau kelių", bet ne todėl, kad pasidalinčiau su kuo nemiegu ar miegu, bet tam, kad išreikščiau nuomonę apie tokius dalykus, ir labai dorovingus tėvelius, mokytojus, senelius ir šiaip "lievą", nesveiką, neadekvatų požiūrį į NORMALIUS [pabrėžiu] dalykus.

Taigi, šio vakaro "vinutė" buvo berniuko žinutė, man prakalbus atviriau apie TUOS ir panašius reikalus: "[...] dar neteko tokios panos kaip tu sutikt... Kad bent jau blaiva taip laisvai kalbėtų", (n-18 temomis). Heh.. na,  tokia jau aš esu -  neprikimšta visokių paistalų. Man visos tos temos susijusios su sexu, lyt. organais, malonumais, arba, jei kam maloniau, TOS temos nėra kažkas gėdingo ar nepadoraus, tai natūralu. Tik reikia žinoti kada galima apie tai prabilti, po kiek laiko ir kiek atvirai.

Na tai kodėl mes laisvai galime kalbėtis apie rankas, kojas, akis ir kitką, o jau pvz. penis ir visa kitą yra nepadoru. Juk tai toks pat organas kai ir visi kiti. Galų gale kodėl galime paprastai nagrinėti virškinamojo trakto funkcijas, sudėtį ir t.t. galų gale kaip maistas virškinamas? O jei jei žemiau bambos reikalai keliauja tai jau amen -  mokytojai mikčioja ir raudonuoja, tėvai išvis tyli. Aš abejoju ar, pvz. moters, reprodukcija yra bent šimtadaliu tiek šlykšti savo funkcijom ir sudėtimi organų, kiek virškinamas maistas. Kitas dalykas, kodėl mes galime laisvai kalbėti apie tai kas mums patinka, malonu? Kodėl jau nepadoru pasakyti kaip mums maloniau apačioj? Kaip labiau patinka? Juk tai irgi pas pats kaip pasakyti, kad mums labiau patinka vaniliniai nei braškiniai ledai, kad mums patinka labiau kai esame giriami, o ne peikiami, kad nepatinka tas ar anas.

Dar dalykas toks, kad tai išvis turi būti normali tema, juk nuo jos didele dalimi priklauso ir mūsų sveikata ir gyvenimo kokybė. Jei kažkas blogai, mes dažniausia tylime, mums baisu pasakyti ir t.t. Kodėl? Nes, neduok Dieve, kas su žinos, išgirs, juk tai TAAAAAAAAAAAAAAAAIP nepadoru, juk TEN kažkas negerai nes jau prisidirbo kažkur kažko. Fuck it. Žmonės, gyvenam, jei kažkas negerai negalima palikti ir tylėti. Juk ne vien nuo nesaugių santykių ar dar ko galima apsirgti. Pasiskaitinėkite straipsnių -  pilnas internetas.

Aš atvira? Blemba, čia jūs akmens amžiuje gyvenat. Ir kas čia blogo kalbėti? Reikia domėtis. Ne tik savimi, bet ir savo žmogučiu.

Juokingiausia, prisimenu, dar mokykloje buvo: biologijos pamoka, berods 12 klasė, nepamenu tiksliai [ot tai tau per metus pamiršau], ir vadovėly VISI TIE REIKALIUKAI tema. Mokytoja: "Tai vat pasiskaitykite patys" palenkė galvą ir sėdi, o ten gal 10 eilučių teksto ir tai sauso, nė velnio neatsakančio į mokiniui galinčius kilti klausimus, tuo labiau į savarankišką pasaulį keliaujančio. O jau amžiuje moteris. Smagiausia, kad nuskambėjus atviram klausimui apie orgazmą, ji tiesiog išėjo iš klasės. Taaaaaaip, mokykloje mus ruošė gyvenimui. Ir esu įsitikinusi, kad panaši istorija daug kur.

Dar kitas dalykas yra bobučių laikų pasakos, kad viskas kas aukščiau kelių žemiau bambos yra blogai. O kai paklausai tai ne vieną buvo ant šieno užsivertę ir ne po kartą. Jos ten ir su Jonu ir su Petru ir dar kokiu Kaziu... Vartėsi jos ten visos kol vieną dieną neprisprogo. O ir laikai kiti buvo - nei apsaugų kaime kokiam, o juk dauguma mūsų senukų iš kaimų, nei kas žinojo, kad apsaugos kokios yra. Štai ir kalba prisprogusios, po 20 vaikų prisdariusios, kad blogai, vaikai, yra jau net kalbėti apie TAI. Taip ir tėvus mokė sovietų laikais... Tai tėvai vis nesiryžta arba sunkiai ryžtasi pasikalbėti su vaikais. Pati apie mergaitiškus dalykus sužinojau toli gražu ne iš motinos. Ji ir dabar keičia temas vos pradedu apie tai kalbėti.

Dar va ir kunigėliai su savo nuodėmėm jau vien apie mintį. Prabilo tie, kad nė papo laikę nėr. Galiausiai pedofilais tampa. Ir tai jau normalu. Dievulis atleis, o jau jei pakalbėsi kaip kam maloniau, kaip kas skuta ką ar ne - pragaras tau iš karto.

Tai vat tokie išvedžiojimai kodėl gi lieku LAAAAAAABAI DRĄSIOS PANELĖS etikete ant kaktos. Ir man nė kiek nei gėda, nei nesmagu, nei ką. VISKAS TAI YRA N O R M A L U.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą